Agencija za posredovanje u prometu nekretnina

Tvrtka Palma Rent d.o.o. iz Zagreba ponosno djeluje kao dio najveće međunarodne mreže za posredovanje u kupoprodaji nekretnina, RE/MAX. Sa prisutnošću u više od 110 država na šest kontinenata, RE/MAX broji preko 8,300 ureda diljem svijeta, sa više od 137,000 prodajnih predstavnika. Naša tvrtka nasljeđuje temeljne vrijednosti odgovornosti, predanosti i pouzdanosti koje su srž našeg poslovanja.

Agencija za posredovanje u prometu nekretnina

Svaka nekretnina koju nudimo pažljivo je odabrana i provjerena prema željama i potrebama naših klijenata. Naš primarni cilj je osigurati zadovoljstvo naših klijenata pružanjem vrhunske usluge i brzih rješenja. S našom stručnošću, iskustvom i predanošću, Palma Rent je tu da vam pomogne na putu do vaše idealne nekretnine, ostvarujući vaše želje i ciljeve na najefikasniji način.

Naša tvrtka je osmišljena s vizijom postati partner poznat po povjerenju, kako prema našim klijentima, tako i prema našim zaposlenicima, poslovnim partnerima i zajednici u kojoj djelujemo. Zahvaljujući našem sustavu poslovanja i širokoj bazi kupaca i prodavatelja, osiguravamo brze rokove realizacije, dok pažljiv odabir i provjera svih nekretnina u našem portfelju garantiraju sigurnost i zadovoljstvo naših klijenata.

Uvijek stavljamo potrebe naših klijenata na prvo mjesto te se posvećujemo rješavanju svih izazova s kojima se suočavaju, nadmašujući njihova očekivanja. Bez obzira tražite li savjetovanje o financiranju, pomoć s dokumentacijom, ugovaranje najma, zakupa ili prodaju nekretnina za život, odmor ili investiciju, Palma Rend je tu kako bi vam pružila stručnu podršku i osigurala vrhunske rezultate.

U suradnji s RE/MAX-om, Palma Rent d.o.o. predstavlja vašeg pouzdanog partnera na putu do vaše idealne nekretnine.